کدام روغن‌ها برای سلامتی مفیدتر هستند؟

امروز به بررسی روغن های مفید برای سلامتی می‌پردازیم. روغن‌ها می‌توانند منبع خوبی از چربی‌های سالم باشند. در حالی که مصرف برخی چربی‌ها باعث افزایش سلامت می‌شود، مصرف انواع دیگر خطر ابتلا به کلسترول بد و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

روغن های مفید برای سلامتی کدام هستند؟

در ادامه به بررسی انواع روغن‌ها می‌پردازیم تا ببینیم کدام یک سالم‌تر هستند.

روغن مفید آووکادو

این روغن سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع است و می‌تواند کلسترول را در محدوده سالم نگه دارد. روغن آووکادو جذب برخی مواد مغذی را افزایش می‌دهد. از بهترین روغن‌ها برای پخت‌وپز روغن آووکادو است و حتی برای سرخ کردن مواد غذایی نیز می‌توان از آن استفاده کرد.

روغن مفید و خوشمزه کنجد

از این نوع روغن نیز می‌توان برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد. در کشورهای آسیایی بیشتر از روغن کنجد در پخت‌وپز و سرخ کردن غذاها بهره می‌برند.

روغن‌زیتون، یکی از روغن های مفید برای سلامتی

یک عنصر اساسی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای است و برای پخت انواع غذاها مورداستفاده قرار می‌گیرد. روغن‌زیتون منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا‌۳ برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌قلبی، کاهش التهاب، و کاهش کلسترول بد است.

روغن کانولا مفید برای سلامتی

سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد مصرف روغن کانولا در پخت‌وپز مواد غذایی حتی ایمن‌تر از روغن‌زیتون است. به‌خصوص در مورد غذاهایی که نیاز به درجه حرارت بالا برای پخته شدن دارند. مصرف این نوع روغن نیز خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی را کاهش می‌دهد.

روغن کتان

این روغن منبع خوبی از اسید آلفالینولئیک، یکی از سه اسید چرب امگا‌۳ است. شما نیاز به مصرف امگا‌۳ از طریق رژیم غذایی دارید زیرا بدن شما نمی‌تواند آن را به‌تنهایی تولید کند. اسیدهای چرب امگا‌۳ همان‌طور که گفته شد، باعث کاهش التهاب می‌شوند و خطر ابتلا به سرطان را نیز کاهش می‌دهند. روغن‌ کتان همچنین می‌تواند باعث کاهش علائم آرتریت شود. توجه کنید که روغن کتان نباید در معرض حرارت قرار گیرد و بهتر است از آن برای تهیه غذاهای سرد مانند سالادها استفاده کنید.

روغن هسته انگور

یکی از روغن های مفید برای سلامتی روغن هسته انگور است. این نوع روغن چربی اشباع‌شده کمی دارد و یک انتخاب سالم برای پخت‌وپز غذاها محسوب می‌شود.

روغن نارگیل

از آن دسته روغن‌ها است که باید با احتیاط مورداستفاده قرار گیرد. روغن نارگیل حاوی چربی‌های اشباع است، البته نه به خطرناکی چربی اشباعی که در گوشت قرمز وجود دارد و منجر به انسداد شریان‌ها می‌شود. با این حال توصیه‌ها بر این است که کسانی که دچار کلسترول بالا هستند، از مصرف این روغن اجتناب کنند.

روغن پالم

این نوع روغن نیز حاوی چربی اشباع است و به گفته کارشناسان انجمن دیابت آمریکا، کسانی که در معرض خطر بیماری‌های قلبی هستند و یا دیابت دارند، باید از مصرف آن خودداری کنند.

Rate this post

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.