برنامه فدرال اسکیل ورکر کانادا

کانادا با مساحت ۹۹۸۴۶۷۰ کیلومتر مربع، دومین کشور وسیع جهان است. در این کشور پهناور تنها در حدود چهل میلیون نفر زندگی می کنند، در نتیجه تراکم جمعیت در کانادا کم و فاصله شهرها از یکدیگر نسبتاً زیاد است. کانادا، شمالی ترین کشور قاره آمریکاست و تنها یک همسایه (ایالت متحده آمریکا) دارد. سرما در شمال این کشور، اکثریت در بخش جنوبی و مجاور مرزهای آمریکا، مستقر هستند. وسعت زیاد، بارندگی کافی و بهره برداری مناسب، باعث شده از نظر تولید و صادرات محصولات کشاورزی و منابع طبیعی، کانادا در جایگاه بالایی قرار گیرد.
معادن و ذخایر طبیعی فراوانی در این کشور وجود دارد و از این نظر نیز کانادا جایگاه ویژه ای در جهان دارد.

با آنکه حدود ۱۵۰ سال از استقلال آن می گذرد و هنوز فرماندار کل آن را ملکه یا پادشاه انگلستان تعیین می کند، ولی طی این مدت اندک، رشد و توسعه مناسبی کرده است. به طوری که جزو گروه G8 (کشورهای پیشرو صنعتی جهان) می‌باشد. دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی آن نیز از اعتبار خوبی در جهان برخوردار هستند. وسعت زیاد، جمعیت کم، ثبات سیاسی و اجتماعی و درآمد سرانه ی بالا، از جمله مواردی است که سبب شده افراد بسیاری از اقصی نقاط جهان، از جمله ایران، کانادا را انتخاب کنند. اکنون بومیان اولیه، درصد کمی (چهار درصد) از جمعیت این کشور را شامل می شوند.

از آنجا که ایرانیان زیادی در کانادا اقامت دارند و ارتباطات و علاقه آنها به کشور، خانواده و دوستان مستحکم است، امیدواریم ارتباط بین دو کشور، بصورت منطقی و با احترام متقابل، تداوم و گسترش یافته و از ثمرات آن، هر دو کشور بهره مند شوند.

کانادا (Ottawa)
نام رسمی: کانادا
پایتخت: اتاوا
نوع حکومت: دولت فدرال چند حزبی پارلمان با دو مجلس قانون گذاری
رئیس کشور: پادشاه یا ملکه ی انگلستان
رئیس دولت: نخست وزیر
تاریخ استقلال: اول ژوئن ۱۸۶۷ از انگلیس
روز ملی: اول ژوئن
زبان های رسمی: انگلیسی-فرانسوی

تراکم جمعیت
بنابر آمار سال ۲۰۰۸، کانادا با توجه به وسعت زیادش جمعیت کمی دارد، به طوری که، در هر کیلومتر مربع از خاک آن، به طور متوسط، ۲/۳ نفر زندگی می کنند (دویست و نوزدهمین کشور). تراکم جمعیت در نقاط مختلف این کشور، متفاوت است. بیشتر کانادایی ها در شهرهای جنوبی زندگی می کنند و حدود سه چهارم از جمعیت این کشور در ۳۰۰ کیلومتری مرز آمریکا ساکنند. بزرگ ترین مراکز شهری در ایالت های کبک و اونتاریو می باشند که حدود دو سوم از کل جمعیت کانادا را در خود جای داده است. در چند سال اخیر، جمعیت کانادا به سمت غرب کشور متمایل شده است. ایالت های بریتیش کلمبیا و آلبرتا از این تغییر محل، سود برده اند و رشد جمعیت بسیار خوبی داشته اند. کانادا بالاترین میزان پذیرش مهاجر را در جهان دارد.

دولت کانادا مهاجران را بنا به یکی از این دلایل انتخاب می کند:
۱٫ پیوستن به خانواده و اقوام نزدیک
۲٫ مسائل بشردوستانه در مورد پناهندگانی که نیاز به اسکان مجدد دارند؛
۳٫ دلایل اقتصادی و علمی.
مهاجران، بیشتر در مناطق شهری بزرگ، مانند تورنتو، ونکووِر و مونترال ساکن می شوند.

Rate this post

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.