کباب گوشت و کدو سبز یک غذای کم کالری و رژیمی محسوب می شود. کباب گوشت و کدو سبز را می توانید هم با گوشت چرخ کرده تهیه کنید و هم با گوشت راسته . در این مقاله هر دو روش دستور پخت کاب گوشت و کدو سبز را به شما آموزش میدهیم.
کباب گوشت و کدو سبز
مواد لازم کباب گوشت و کدو سبز
برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
کدو سبز | ۲ تا ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل کاپی یا دلمه ای | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و پودر سیر | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن زیتون | به مقدار کافی |
طرز تهیه کباب گوشت و کدو سبز
پیاز را رنده کنید و آب اضافه اش را بگیرید.
گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر سیر و زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و ورز دهید تا حالت چسبنده پیدا کند.
روی مواد را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و مزه دار شود.
از مایه کباب به اندازه کتلت های کوچک هم اندازه با حلقه های کدو سبز برداشته و در تابه نچسب با کمی روغن روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
کدوها را به صورت ورقه ای ضخیم خرد کنید و در همان تابه تفت دهید تا نرم شود.
کتلت ها و کدوها را یکی در میان به سیخ چوبی بکشید.
گوجه فرنگی ها را رنده کنید و داخل تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آبشان کشیده شود.
در صورت نیاز کمی روغن زیتون اضفه کنید و تا سس گوجه تفت بخورد.
رب گوجه را اضافه کرده تفت بدهید.
نمک ، فلفل سیاه ، ادویه و نیم لیوان آب جوش به سس اضافه کنید و سیخ های کباب را داخل تابه بچینید و روی حررت ملایم بپزید تا سس به خوردکباب ها برود و آبش کاملا کشیده شود و به روغن بیوفتد.
کباب ها را در ظرف بچینید و سس را رویشان بریزید و با برگهای جعفری تزئین کنید.
کباب گوشت گاو و کدو سبز
مواد لازم کباب گوشت گاو و کدوسبز
سیر | چهار حبه |
آب پرتقال | یک دوم پیمانه |
آب لیموترش | سه قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | دو قاشق غذاخوری |
زیره سبز | نصف قاشق چایخوری |
پونه کوهی خشک (مرزنگوش) | سه قاشق غذاخوری |
استیک راسته گاو | ۴۵۰ گرم |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل | یک چهارم قاشق چایخوری |
کدو سبز | سیصد گرم |
روغن زیتون | دو قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کباب گوشت گاو و کدو سبز
سیر را ساطوری کرده در کاسه ای بزرگ بریزید. آب پرتقال ، آبلیمو ، روغن زیتون و ادویه ها را به آن اضافه کنید.
تکه های گوشت و حلقه های کدو را به سیخ بکشید و با قلم مورویشن از سسی که اماده کرده اید بکشید.
کف تابه گریل یا روی سطح باربیکیو را چرب کنید و گوشت و کدو را گریل کنید.
می توانید قبل از اتمام پخت دوباره از سس روی گوشت و کدو سبز بکشید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت بردارید.