خواص شگفت انگیز مویز، از ضدآلزایمر تا رفع میگرن

همراه ما باشید تا با خواص و فواید مویز آشنا شوید. به حبه‌های درشت خشک شده انگور سیاه، مویز گفته می‌شود. این نوع خشکبار در واقع از نظر شکل ظاهری و رنگ آن با کشمش متفاوت، ولی از نظر خواص تا حدود زیادی شبیه آن است.

مواد معدنی و ویتامین‌‌های موجود در مویز

این خشکبار سرشار از ویتامین‌های B، A، E، و املاحی مانند کلسیم، املاحی مانند کلسیم فسفر و پتاسیم است. مویز دارای اسید چرب امگا ۳ و امگا ۶ است. همچنین باید اشاره داشت که بهترین و پرخاصیت‌ترین نوع آن مویز پرگوشت، کم دانه یا بی‌دانه است.

مویز، ضد سرطان و ضد آلزایمر

یکی از خواص و فواید مویز ضد سرطان و ضد آلزایمر بودن آن است. ترکیبات سیاه یا قرمزرنگ موجود در مویز از نوع آنتوسیانین وپلی فنولیک است که دارای خواص ضد سرطان و ضد آلزایمر است. مقدار زیاد آنتو سیانین موجب شده که ارزش مویز در مقایسه با انگور سبز و کشمش به‌مراتب بیشتر و کامل‌تر باشد.

مویز، تضمین سلامت قلب

باید یادآوری شود که ترکیبات موجود در مویز می‌تواند از تصلب شرایین (سفت‌وسخت رگ‌ها) و چسبندگی پلاکت‌ها جلوگیری می‌کند. با خوردن مویز، غلظت خون کاهش می‌یابد رگ‌های خونی منبسط می‌شود با خوردن مویز غلظت خون کاهش می‌یابد.  به‌طورکلی مویز درمان‌کننده بیماری‌های قلبی و پایین آورنده فشارخون است و برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.

مویز،تقویت‌کننده معده

مویز می‌تواند به تقویت معده کمک کند و برای افرادی که ناراحتی‌های گوارشی دارند مفید است از دیگر خواص مهم مویز می‌توان به اثرات ضد درد ضد باکتری و اثرات محافظت‌کنندگی از کبد قلب و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. از دیگر خواص مهم مویز می‌توان به اثرات ضد درد، ضد آلرژی، ضد باکتری و اثرات محافظت‌کنندگی از کبد، قلب و سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.

رفع میگرن با مویز

مصرف مویز همچنین از میگرن پیشگیری می‌کند و موجب کاهش شدت درد آن می‌شود. مویز سرشار از ویتامین‌های گروه C است. کسانی که مبتلابه سردردهای میگرنی هستند در طول روز می‌توانند از میوه‌های خشک مانند مویز استفاده کنند که موجب کاهش دردهای میگرنی می‌شود. و دیابتی‌ها در مصرف میوه‌های خشک مانند مویز دقت کنند به دلیل این قند این‌گونه میوه‌ها زیاد است

مصرف مویز در بیماران دیابتی

جالب است بدانید بیشتر قند مویز، از نوع فروکتوز است که برای جذب در بدن به انسولین نیاز ندارد، به همین دلیل مصرف کشمش و مویز به‌جای قند همراه چای، از قدیم به‌خصوص در افراد دیابتی مرسوم بوده است. در سال‌های اخیر نیز عنصر کروم در ترکیبات انگور و فرآورده‌های آن یافت شده است که موجب کاهش قند خون می‌شود. بیماران دیابتی برای مصرف مویز باید با پزشک خود مشورت کنند و از زیاده‌روی در مصرف آن جدا خودداری نمایند.

Rate this post

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.