این معجون، ۷ روزه در بدن شما معجزه می‌کند

خواص ترکیب سیر و عسل را بخوانید. سیر و عسل به‌صورت جداگانه هرکدام دارای خواص زیادی هستند و برای سلامتی بسیار مفید هستند اما با ترکیب کردن این دو باهم می‌توانید از اثرات درمانی شگفت‌انگیز آن‌ها برای سلامتی بهره‌مند شوید. ترکیب سیر و عسل ضد سرماخوردگی و آنفلوانزا بوده و باعث سم‌زدایی بدن، تقویت سیستم ایمنی و غیره می‌شود.

گردش خون را بهبود می‌بخشد

ترکیبات گوگرد سیر، زمانی که با عسل مخلوط می‌شوند، سیستم گردش خون را بهبود می‌دهند. همچنین از لخته شدن خون جلوگیری کرده و اختلالاتی مانند ترومیوز و رگ‌های واریس را از بین می‌برند.

سیر و عسل، کاهنده فشارخون

فشارخون بالا می‌تواند آسیب جدی به قلب وارد کند و سلامت عروق را به خطر بیندازد. برای کنترل کردن آن می‌توانید با معده خالی، معجون سیر و عسل بخورید.

کنترل کلسترول نامساعد

هنگامی‌که شما سیر خام مصرف می‌کنید، آلیسین ترشح‌شده در آن، می‌تواند جریان خون شما را بهبود دهد و کلسترول اضافی را نابود کند. این یک‌ راهکار عالی برای حفظ سطح‌ تری‌گلیسیرید شما است.

کاهش التهاب با ترکیب سیر و عسل

طبق مطالعات، مشخص‌شده که خیلی از اختلالات مزمن که افراد تجربه می‌کنند به دلیل عدم تعادل بدن است که باعث التهاب هم می‌شود. این ترکیب التهاب را از بین می‌برد. همچنین به‌عنوان داروی ضد درد طبیعی، برای کمک به مشکلاتی مانند آرتروز، احتباس مایعات و اختلالات عضلانی کمک می‌کند.

سیستم ایمنی را تقویت کنید

عسل و سیر خاصیت ضد قارچ دارند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند. هردوی آن‌ها باعث افزایش بهبود دفاع بدن در مقابل ویروس‌ها، باکتری‌ها و هر نوع عامل بیماری‌زای دیگری می‌شوند.

با سرفه کردن مبارزه می‌کند

اگر سرفه شما به دلیل یک عفونت باکتریایی یا ویروسی باشد، هیچ‌چیز بهتر از یک شربت با عسل و سیر خردشده نیست زیرا سوزشی را که احساس می‌کنید، شما را آرام می‌کند. همچنین به‌عنوان یک تحریک‌کننده خلط‌آور برای حذف خلط‌ها عمل می‌کند.

افزایش بهبودی سرماخوردگی و آنفولانزای شما

با مصرف مداوم این معجون می‌توانید علائم سرماخوردگی و آنفولانزا را به‌طور موقت کمتر کنید. همچنین این ترکیب با ویروس‌ها مبارزه کرده و آنتی‌بادی تولید می‌کند.

طرز تهیه معجون سیر و عسل

مواد لازم

  • یک پیمانه عسل ۳۳۵گرم
  • ۱۰حبه سیر
  • یک ظرف شیشه‌ای دردار

آماده‌سازی

در ابتدا حبه‌های سیر را خردکنید و عسل را درون ظرفی بریزید و با سیرها خوب مخلوط‌ کنید. سپس درب آن را ببندید و به مدت یک هفته در مکانی تاریک قرار دهید. پس‌ از این زمان، شربتی غنی و سالم خواهید داشت.

طریقه مصرف سیر و عسل

  • این معجون را یک قاشق قبل از صبحانه میل کنید یا آن را با یک فنجان آب گرم مخلوط‌ کنید
  • به مدت هفت روز این مخلوط را هرروز به‌طور خام مصرف کنید و چند هفته صبر کرده و باز تکرار کنید
  • عسل و سیر را در دمای اتاق نگهداری کنید تا کریستالی نشود

Rate this post

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.